(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ushbu maqola so’ngi yillarda mamlakatimizda olib borilayotgan yashil byudjetlashtirish sohasidagi ishlar tadqiq qilingan. Xususan, mamlakatimiz rahbari tomonidan qabul qilingan qonun va uning amaldagi ijrosi, xalqaro tajribalarni o’rganish va ularni yurtimizda joriy etishning ustuvor jihatlarini yoritilgan. Maqolada mamalakatimizda olib borilayotgan keng ko’lamli iqtisodiy islohatlar natijasida davlat byudjeti tarkibidagi o’zgarishlar, byudjet mablag’laridan samarali va oqilona foydalanish zaruriyati xususida ham so’z boradi.