(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Bu ilmiy-nazariy, tahliliy maqolada kreativ yondashuv asosida o‘qitishning didaktik ta’minotini yaratish mexanizmlari haqidagi fiklar ban etilgan.