Konlarni suvsizlantirish usullari. Kon suvlaridan foydalanish. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqola hozirgi kunda global muammolardan biri bo’lgan karyerlarni suvsizlantirish maqsadida yangi zaomanaviy texnologiyalardan foydalangan holda keryer suvini kamaytirish va qulay ish sharoitini yaratishga qaratilgan.