ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАРНИНГ ЯККА ТАРТИБДАГИ ПРОФИЛАКТИКАСИНИНГ ЧОРА-ТАДБИРЛАРИДАН БИРИБЎЛГАН “ ПРОФИЛАКТИК ҲИСОБГА ОЛИШ ” ФАОЛИЯТИ (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ушбу мақолада Ҳуқуқбузаркликларнинг якка тартибдаги профилактикасининг чора-тадбирларидан бири бўлган “ профилактик ҳисобга олиш ”фаолияти , профилактик ҳисобга олиш қандай тоифадаги шахсларга нисбатан юритилиши, профилактик ҳисобга олиш ким томонидан ва  қандай тартибда юритилиши , шахсни  профилактик ҳисобга олишнинг хуқуқий асослари  , қандай омиллар шахсни профилактик ҳисобга олиш учун сабаб бўлиши хақида фикр алмашилган .