Ijodkorlikni shakllantirishda didaktik o`yinlarni qo`llash samaradorligi. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolani tayyorlash jarayonida birinchi navbatda kichik maktab yoshidagi o’quvchilar uchun bevosita amaliy yordam ko’rsatish nazarda tutilgan. Boshlang`ich sinf o'quvchilarida ijodkorlikni rivojlantirish ko’nikmasini shakllantirishga e’tibor qilingan.Ijodkorlikni rivojlantirish uchun bir nechta didaktik o`yinlar keltirib o`tilgan.