HUNARMANDCHILIK TADBIRKORLIGINI RIVOJLANTIRISH MEXANIZMINI TAKOMILLASHTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada O'zbekiston Respublikasi hunarmandchilikni rivojlantirish muammolari tahlil qilingan va tadbirkorlikni rivojlantirish yo'li bilan hunarmandchilikni rivojlantirish mexanizmini ta'minlash bo’yicha ilmiy takliflar va amaliy tavsiyalar ishlab chiqarish.