MAKTAB O‘QUVCHILARNI KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISHDA NOAN’ANAVIY USULLARDAN FOYDALANISH (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida maktab o‘quvchilarini kasb-hunarga yo‘naltirish maqsadi bayon etilgan. Shuningdek, maktab o‘quvchilarini kasb-hunarga yo‘naltirishda psixotreninglar,  noan’anaviy usullardan namunalar keltirilgan.