(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqola hozirgi kunda global muammolardan biri bo’lgan karyerlarni suvsizlantirish maqsadida yangi zaomanaviy texnologiyalardan foydalangan holda keryer suvini kamaytirish va qulay ish sharoitini yaratishga qaratilgan.