(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqola ko‘rish imkoniyati cheklangan bolalar uchun mo‘ljallangan brayl alifbosi va kelib chiqish tarixi haqida yozilgan. Lui Brayl hayoti, brayl alifbosini yaratishga sababi keltirib o‘tilgan.