(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Мазкур мақолада журналистик матннинг таъсирчанлигини таъминлайдиган бирламчи восита – сарлавҳалар ҳақида сўз боради. Шунингдек, Қорақалпоғистонда чоп этиладиган маҳаллий даврий нашрларда фойдаланилган сарлавҳаларнинг қандай вазифаларни бажарганлигини ва уларнинг хусусиятларига тўқталган.