(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Bu maqolada o’quvchining Сhizmachilik o’quv jarayonida egallagan bilimlaridan, kasbiy malakalari va ko’nikmalaridan hissiy qoniqish va undan quvonish hissini hosil qilish lozim. Сhizmachilik o’quvchilarining fazoviy tasavvurlarini shakillantirishda juda katta imkoniyatlarga ega