(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada pul mablag’lari hisobini ham nazariy ham amaliy jihatdan o’rganish kelgusida moliyaviy hisobning uslubiy asoslaridan biri hisoblangan bugalteriya hisobi hisob- varaqlar rejasini moliyaviy hisobot shakllari talab qiladigan ma’lumotlarni yig’ish, qayta ishlash va saqlash nuqtai nazaridan rivojlantirish zarurligini ko’rsatadi.