(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada oqsil manbai hisoblangan soya o’simligi yetishtirishda sug‘orish texnikalarini o‘simlik o‘sib rivojlanishiga tasiri keltirib o‘tilgan.