(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqola IMRAD usulidan foydalangan holda ta’lim fanining tarixiy ijtimoiy ehtiyojlarini o’rganishga qaratilgan. Kirish qismida ta’lim fanining tarixiy rivojlanishi haqida umumiy ma’lumot berilgan bo‘lsa, “Usullar” bo‘limida qo‘llanilgan tadqiqot metodologiyasi ko‘rsatilgan. Natijalar bo‘limida ta’lim fanining vaqt o‘tishi bilan rivojlanishiga turtki bo‘lgan ijtimoiy ehtiyojlar tahlili berilgan. “Muhokama” bo‘limi ta’lim fanining kelajagini shakllantirishda tarixiy ijtimoiy ehtiyojlarni tushunish muhimligini ta’kidlash bilan yakunlanadi.