(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ушбу мақолада Ҳуқуқбузаркликларнинг якка тартибдаги профилактикасининг чора-тадбирларидан бири бўлган “ профилактик ҳисобга олиш ”фаолияти , профилактик ҳисобга олиш қандай тоифадаги шахсларга нисбатан юритилиши, профилактик ҳисобга олиш ким томонидан ва қандай тартибда юритилиши , шахсни профилактик ҳисобга олишнинг хуқуқий асослари , қандай омиллар шахсни профилактик ҳисобга олиш учун сабаб бўлиши хақида фикр алмашилган .