(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada hududiy ishlab chiqarish majmualari samaradorligini oshirish, fan, texnika va muhim texnologiyalarning ustuvor yo‘nalishlarini amalga oshirishga yo‘naltirilgan hududiy iqtisodiyotni boshqarish texnologiyasi sifatida hududning barqaror rivojlanishiga erishishning yaxlit mexanizmidan foydalanish konsepsiyasi ilgari surilgan.