(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Adabiylikka daxldor badiiy asar yozish bir san’at bo‘lsa, uni o‘qitish ham bir san’atdir. Hech bir fan millat tafakkurni adabiyotchalik o‘stira olmaydi. Shuning uchun ushbu maqola adabiyot fanining boshqa fanlar bilan fanlararo inegratsiyalashgan holda o‘qitish uchun amaliy ko‘rsatmalar hamda adabiyot oʻqitishda fanlararo integratsiyadan foydalanishning nazariy qirralari haqida fikrlar yuritilgan