BOLANING IJODIY FIKRLASHIDA MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI TARBIYACHILARINING OILA BILAN HAMKORLIGI - Axmedova Gulnoza; Aminova Mahliyo (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada bola tarbiyasida oila va jamiyatning oʻrni, unga taʼsir qiluvchi yot gʻoyalar, bolalar uchun ochilgan kutubxona, hamda bola tarbiyasi haqida Imom Gʻazzoliyning fikri keltirib oʻtilgan