URUG‘LIK CHIGITNI TOZALASH USKUNALARIDA QO‘LLANILADIGAN TO‘RLI YUZALARNI TAKOMILLASHTIRISH - Babayeva Malikaxon Nabijon qizi; Isroilova Xolida Ismonali qizi; Bozorboyeva Kumushoy Muzaffar qizi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada chigitlarni tozalash va saralash uskunalarida qo‘llaniladigan to‘rli yuzalar, ya'ni chigitlarni mexanik tozalash uskunalarida ishlatiladigan turli teshiklari bo‘lgan elaklar va to‘r barabanlari, shuningdek, ilg‘or konstruktsiyalar bo‘yicha o‘tkazilgan sinovlar natijalari haqida ma'lumot berilgan