MAHSULDOR FAOLIYAT JARAYONIDA KURSANT O‘QUV PREDMETIDA ILGARI O‘ZLASHTIRIB OLINGANIGA NISBATAN YANGI HARAKATLARNI SHAKLLANTIRISHI METODIKASI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqolada mahsuldor masalalar texnologiyasi asosida kursantlar bilimlarini mustahkamlash emas, kursant bilimlarini mustaqil qo‘llashga o‘rganishini asosiy maqsad ekanligi haqida so‘z boradi