Ma’rifat va muhabbat bo‘stoni (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqola VIII asrda paydo bo‘lgan tasavvuf va tasavvufning o‘rni haqida. Payg‘ambarimizdan keyin ham tasavvuf va tasavvuf vakillari ko‘p bo‘lgan: Hasan Basriy, “Yaman yulduzi” deb atalgan Uvays Qaraniy, “Hakim ul-avliyo” nomi bilan hurmatga sazovor bo‘lgan Hakim at-Termiziy, Ahmad Yassaviy, bir qanchasini sanab o‘tamiz