KUCHLI TA’SIR QILUVCHI YOKI ZAHARLI MODDALARNI QONUNGA XILOF RAVISHDA MUOMALAGA KIRITISH JINOYATINING YOSHLAR UCHUN XATARLI TOMONLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada kuchli ta’sir qiluvchi va zaharli moddalarni kontrabanda yo‘li bilan muomalaga kirishi hamda, yoshlar uchun salbiy bo‘lgan bir qancha turlarini, ularga beriladigan jazo turlari haqida ko‘rib chiqishimiz mumkin