KREDIT-MODUL TIZIMIDA TALABALARNING MUSTAQIL TA’LIMINI TASHKIL ETISHNING ASOSIY TAMOYILLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Kredit-modul tizimida talabalarning mustaqil ta’limini tashkil etish bo‘yicha beriladigan topshiriqlarning shakli va hajmi, qiyinchilik darajasi semestrdan–semestrga ko‘nikmalar hosil bo‘lishiga muvofiq ravishda o‘zgarib, oshib borishi lozim