UCHINCHI RENESSANS – O‘ZBEKISTON TARIXINING YANGI SAHIFASI (MATBUOT MISOLIDA) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada “ Jadid “ gazetasining vujudga kelishi,uchunchi renessansdagi ahamiyati va ushbu gazetada O‘zbekiston Respublikasi prezidentimizning madaniyat va marifatga e’tibori, amalga oshirilishi kòzda tutilayotgan islohotlar doirasi atroflicha yoritiladi.