COMSOL MULTIPHYSICS 6.2 YORDAMIDA MODELLASHTIRISH ORQALI P-N O‘TISHLI DIODNING ELEKTR ZANJIRINI YIG‘ISH METODI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqola Comsol Multiphysics 6.2 paketida p-n o‘tishli diodning elektr zanjiridan foydalangan holda ishlashini tekshirish va olingan natijalarni experiment natijalari bilan taqqoslashga qaratilgan.