O‘ZBEKISTONDA OZIQ-OVQAT XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada oziq-ovqat xavfsizligini ta’minlashning dolzarbligi, uning mamlakat iqtisodiy xavfsizligidagi ahamiyati va davlatimizda bu borada olib borilayotgan ijtimoiy iqtisodiy islohatlarning o‘ziga xos xususiyatlari ko‘rib chiqilgan