MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA MILLIY QADRIYATLARNI SINGDIRISH ASOSIDA TA’LIM TARBIYA JARAYONINI TASHKIL ETISHNING NAZARIY ASOSLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maktabgacha yoshdagi bolalarda milliy qadriyatlarini singdirish  asosida ta’lim -tarbiya jarayonini tashkil etishning nazariy asoslari