ВОЯГА ЕТМАГАН ШАХСЛАРГА НИСБАТАН МАЖБУРЛОВ ЧОРАЛАРИНИ ҚЎЛЛАШ (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
ушбу мақолада ички ишлар органларида амалга оширилаётган ислоҳотлар, вояга етмаганларга нисбатан қўлланиладиган мажбурлов чоралари, вояга етмаганларни махсус ўқув тарбия муассасасига жойлаштириш тартиби, Республика ўқув-тарбия муассасаларига жойлаштириладиган вояга етмаганлар ҳақида батафсил ёритилган