MAKTABGACHA TA`LIMDA BOLALARNING MULOQOT KOMPETENSIYALARINI SHAKLLANTIRISH ZARURIYATI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagі bolalarnіng muloqot omіllarі va unіng madanіy jіhatlarі, jumladan ularda muloqot madanіyatіnі shakllantіrіshnіng psіxologіk va іjtіmoіy xususіyatlarі haqіda ma`lumotlar berіlgan