1-2-sinflarda ona tili fanining ahamiyati va uzluksizligi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
maqolada 1-2- sinflarda ona tili fanining ahamiyati, zarurligi, maqsadi va vazifalari boshqa fanlar bilan aloqadorligi hamda o‘qitishning mohiyati haqida so‘z boradi