O`zbekistondaning boshlang‘ich ta’limiga chet el ta’lim tizimini kiritishning afzalliklari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu ishning maqsadi chet el ta’lim texnologiyalaridan foydalanib boshlang‘ich ta’limda o‘quvchi bolalarning dunyo qarashini kengaytish bilan birga ularga yanada sifatliroq ta’lim berishdir.