Oliy ta’lim talabalarining kasbiy motivatsiyasiga qadriyatlar tizimining ta’siri (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqolada oliy ta’lim talabalarining kasbiy motivatsiyasiga qadriyatlar tizimining ta’siri to‘g‘isidagi fikr va qarashlar tahlil qilingan. Shuningdek, shaxs kasbiy faoliyat motiviga ta’sir qiluvchi omillar haqida fikrlar bayon qilingan