SHAXS MOBILLIGINI SHAKLLANTIRISH PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
“Toshkent irrigatsiya va qishloq xo‘jaligini mexanizatsiyalashtirish muhandislari instituti” milliy tadqiqot universiteti “O‘zbek tili va adabiyoti” kafedrasi o‘qituvchisi