DAVLAT VA BIZNES: IJTIMOIY INFRATUZILMANI RIVOJLANTIRISH VA UNING O‘֥ZBEKISTONDA IJRO ETISHI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada ijtimoiy infratuzilmani rivojlantirishda davlat va biznes  hamkorligi muhimligiga e’tibor qaratilgan. Shuningdek, O‘֥zbekistonda ijtimoiy  sohadagi tadbirkorlikning xususiyatlari va holati muhokama qilinadi.