ЕЛКА СУЯГИ ПРОКСИМАЛ СИНИШЛАРИДА ЗАМОНАВИЙ ОСТЕОСИНТЕЗ ТЕХНИКАСИ (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Елка суяги проксимал қисми синишларида минимал инвазив ва замонавий остеосинтез техникасини ишлаб чиқиш йўли билан даво натижаларини яхшилаш