JINLASH TEXNOLOGIK JARAYONLARIDAN CHIQQAN CHIGITLARNI LINTERLASH JARAYONIGA UZATISHDA AERODINAMIK USULDA QO‘LLASH VOSITALARINI TAHLILI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada jinlash texnologik jarayonlaridan chiqqan  chigitlarni linterlash jarayoniga uzatishda ayerodinamik usulda qo‘llash vositalarini  konstruksiyasi, texnologik jarayonlari sxemasi, havoda chigitlarni ajratuvchi  separator sxemasi ishlab chiqilgan va chigitlarni tozalash texnologik jarayonlarini to‘g‘risida tavsiyalar keltirilgan