ZOKIRJON XOLMUHAMMAD OʻGʻLI FURQAT HAYOTI VA IJODIGA DOIR (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Milliy uygʻonish davri oʻzbek adabiyotining zabardast vakili Zokirjon Xolmuhammad oʻgʻli Furqatning hayoti va ijodiga nazar tashlangan hamda shoirning ma’rifatparvarlik va vatanparvarlik yoʻnalishidagi asarlari tahlil qilingan.