Zubturum oʻsimligining turlari va uning dorivorlik xususiyatlari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Zubturumdoshlar oila vakilarining ayrim  turlarining tarqalishi, xususiyatlari, dorivorlik xususiyatlari haqida maʼlumot  berilgan. Dorivorlik xususiyatlari va ulardan tayyorlanadigon dori darmonla ,  damlamalarni tayyorlash usullari bayon etilgan