Maktablarda matematika fanidan mustaqil taʼlimni tashkil etishni takomillashtirish vositalari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada maktablarda matematika fanidan elektron  taʼlim resursi yordamida mustaqil taʼlimni tashkil etishni takomillashtirish vositalari  koʻrib oʻtilgan