Surunkali allergik dermatitni davolashda xalq davolanish usullarini optimallashtirish (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu ilmiy maqola hozirgi adabiyotlarni ko‘rib chiqish,  ularning potentsial foydalarini baholash va ushbu vositalarni an'anaviy tibbiy  amaliyotga kiritish bilan bog‘liq muammolar va imkoniyatlarni o‘rganish orqali  surunkali allergik dermatitni davolashda xalq davolanish usullarini optimallashtirishni o‘rganishga qaratilgan