BATAN MEXANIZM DETALLARIGA MIKROSHARCHALARNI YO‘NALTIRIB, STB RUSUMLI TO‘QUV DASTGOHINING ISH QOBILAYITINI OSHIRISH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada batan mexanizm detallariga mikrosharchalarni yonaltirib, STB rusumli to‘quv dastgohining ish qobilayitini oshirish bo‘yicha ma’lumotlar keltirilgan