Atmosfera havosining global darajada isishi va Suv boyliklarini muhofaza qilish (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada atmosfera havosi global darajada isishi, Natmosfera tarkibi , ifloslanish darajalari va dunyodagi suv manbalarining tanqisligi va ulardan oqilona foydalanish terisida yozilgan