Exploring homonyms and polysemy (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada orol dengizining hozirgi ekologik holati haqida maʼlumotlar keltirilgan. Orol dengiziga quyiladigan Amudaryo va Sirdaryo suvlari hajmining kamayishi natijasida dengiz suv sathi 24 metrdan ham ortiq pasayib ketdi