Muzeylarga turistlarni jalb qilishda yangi innovatsiyalarning o‘rni (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolada dunyoda ilg‘or va har tomonlama yetakchi bo‘lgan  muzeylarda qo‘llanilayotgan zamonaviy texnologilayalarni o‘rni va natijalari haqida  fikr yuritiladi. Unda O‘zbekistonda faoliyat yuritayotgan muzeylarga qo‘llash va  mahalliy hamda xorijiy turistlarga yaratiladigan qulayliklar, shuningdek undan kelib  chiqadigan samara haqida so‘z boradi