Ko‘k-yashil suvo‘tlar bo‘limi-Cuanophyta (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Ko‘k-yashil suvo‘tlar bo‘limi, ularning umumiy tasnifi, ko‘payishi va yer yuzida tarqalishi bilan tanishamiz. Shuningdek Ko‘k-yashil suvo‘tlar bo‘limini sinflari ham keltirib o‘tilgan