Zamburug‘larning tuzulishini o‘ziga xos xususiyatlari va tabiatdagi ahamiyati (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada zamburug‘larning kelib chiqishi ularning tuzilishidagi o‘ziga xos bo‘lgan xuusiyatlari, yashash tarzi, ko‘payish usullaridagi belgilari va tabiatdagi muhum ahamiyatlari haqida yoritilgan