Germaniya tashqi siyosati tarixi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Germaniya tashqi siyosati tarixi xususan Germaniyada diplomatik xizmatniung shakllanishi va rivojlanishi haqida so‘z boradi.