Oltin tusli suvo‘tlar bo‘limi (Chrysophyta) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Bu maqolada biz oltin tusli (Chrysophyta) suvo‘tlar bo‘limini umumiy tuzilishi bilan shuningdek uning yer yuzida tarqalishi, ko‘payishi va axamiyatlari bilan tanishamiz. Shuningdek oltin tusli suvo‘tlar bo‘limni sinflari ham keltirib o‘tilgan