ATROF MUHITNI MUHOFAZA QILISHGA INSONNING TA’SIRI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada atrof muhitni muhofaza qilish, atrof muhitga insonning salbiy va ijobiy tamonlari. Shuningdek hozirgi kunda atrof muhitni muhofaza qilish glabal muammo bo‘lib turganligini sabablari uni oldini olish keltirilgan