Ozon qatlami va yemirilishi sabablari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada ozon gazlari, uni hosil bo‘lishi, ozon qatlami va uning yemirilishi sabablari va salbiy oqibatlari haqida ma’lumotlar keltirilgan